APrIGF 2021 Program Schedule

by | Aug 20, 2021

Color Codes Plenary sessions Parallel sessions Showcase sessions
Time (UTC) 27 Sep (Mon) Time (UTC) 28 Sep (Tue) Time (UTC) 29 Sep (Wed) Time (UTC) 30 Sep (Thu)
03:00 – 04:00
(60 mins)
S5. Why open and interoperable Internet infrastructure is key to the Internet’s continued success
Details
03:00 – 04:00
(60 mins)
S7. Internet Rules: Judicial and Regulatory developments impacts digital rights in Asia
Details
S8. Building digital information literacy skills for trust and well-being
Details
S14. Human rights impact of Covid-19 technologies and the role of businesses
Details
04:00 – 07:00
(3 hours)
Capacity Building Program for Fellows and Newcomers
04:00 – 05:30
(90 mins)
Opening Plenary
04:00 – 04:20
(20 mins)
Break / Social 04:00 – 04:20
(20 mins)
Break / Social
04:20 – 05:20
(60 mins)
S4. Decrypting the encryption debate in Asia-Pacific
Details
04:20 – 05:20
(60 mins)
S12. MANRS for Policy Makers to improve global routing security
Details
S13. Weaponization of surveillance amod a pandemic in South Ease Asia
Details
S11. Digitally-led, Inclusive Growth in the Age of COVID-19
Details
05:30 – 05:50
(20 mins)
Break / Social 05:20 – 06:10
(50 mins)
Showcase 2: Internet’s Technical Success Factors
Details
05:20 – 06:10
(50 mins)
Showcase 3: Is the internet trusted forever? — The issue about the pirate site on “Manga” and freedom of expression in Japan
Details
05:50 – 06:50
(60 mins)
S1. Critical Times: Impact of Digitalization on Climate Change
Details
06:10 – 06:30
(20 mins)
Break 06:10 – 06:30
(20 mins)
Break
S3. Helping kids learn in times of pandemic
Details
06:30 – 07:30
(60 mins)
S6. Citizen-Centered Approach on Tackling Hate Speech, Hindering State Authoritarianism and Algorithmic Censorship of Tech Platforms
Details
06:30 – 07:30
(60 mins)
Special Session by UN IGF DC-ISSS: A workplan for greater online security and safety
06:50 – 07:40
(50 mins)
Showcase 1: Transnational conversations on reclaiming freedom of expression online
Details
S15. The Impact of the Global Pandemic on Schools on Internet Governance
Details
Rapporteur Session by the Fellows
07:40 – 07:50
(10 mins)
Break 07:30 – 07:50
(20 mins)
Break / Social 07:30 – 07:50
(20 mins)
Break / Social
07:50 – 08:50
(60 mins)
S2. Don’t shoot the messenger, intermediary liability principles under threat
Details
07:50 – 08:50
(60 mins)
S9. More than wor(l)ds : Can AI effectively monitor online harms?Details
07:50 – 09:20
(90 mins)
Closing Plenary
Session by the Fellows S10. Advancing Internet Freedom in Asia-Pacific via applying UNESCO’s Internet Universality ROAM Principles and Indicators
Details
08:50 – 09:10
(20 mins)
Break / Social 08:50 – 09:10
(20 mins)
Break / Social
09:10 – 10:00
(50 mins+)
Townhall session 09:10 – 10:00
(50 mins+)
Townhall session